O nama

"Nakon novogodišnje proslave 2008 godine, bio sam odlučan u svojoj nameri da osnujem kompaniju koja će biti vodeća u pružanju usluga klijentima najvišeg ranga u pogledu promotivnih materijala i produkcije POS proizvoda."

Igor Ršić, osnivač

Ko smo mi?

Direct Advertising je danas jedna od najbrže rastućih kompanija koja nudi profesionalna rešenja u domenu POS proizvoda i proizvodnje klijentima širom sveta.

Tokom prve dve godine, uložili smo mnogo truda u naš rad, a rezultat tog rada je konstantan razvoj kompanije iz godine u godinu. Razvijajući se, kompanija je napravila promenu u poslovanju te se preorijentisala sa proizvodnje promo materijala na proizvodnju POS proizvoda našim klijentima.

Ponosni smo na činjenicu da smo sarađivali sa brojnim klijentima različitih branši iz celog sveta, a servisiranje njihovih potreba je naš glavni prioritet.

Verujemo da ćete imati pozitivno iskustvo sarađujući sa Direct Advertising-om i da ćete nas doživeti kao efikasne, kreativne i uzbudljive za saradnju. Uživajte u sadržajima naše internet stranice.

Donacije

Mi u Direct Advertisingu volimo da uzvratimo našoj zajednici te je to i razlog zašto smo osnovali program donacija.

Ukoliko ste neprofitna, studentska ili društvena organizacija i želite da kupite promotivne proizvode, stupite u kontakt sa nama i saznajte više o našem programu donacija. Molimo Vas pošaljite nam email na office@directadv.rs i kontaktiraćemo vas u kratkom periodu.

Zašto baš mi?

Specijalizovali smo se za proizvodnju POS proizvoda.

Sa sopstvenim proizvodnim resursima nove generacije možemo Vam u veoma kratkom roku po izuzetnim uslovima obezbediti vrhunski kvalitet izrade.

Proizveli smo do sada preko 15000 najrazličitijih POS artikala.
Kvalitet, cena i kratak rok izrade se podrazumevaju. U našoj ponudi možete pronaći sve, od premium proizvoda do vrlo pristupačnih artikala za velike kompanije. Mi zaista imamo sve. Bez obzira kojim se poslom bavite, ako slučajno nešto ne pronađete, pošaljite nam upit. Naš tim će vrlo rado to pronaći za Vas i pomoći da odaberete savršeni proizvod.


Mi razumemo da su naši klijenti razlog našeg postojanja i uvek se trudimo da damo više od očekivanog. Uvek smo spremni da izađemo u susret ukoliko imate ograničen budžet, kratak rok ili specifičan zahtev. Veoma smo naporno radili da uspostavimo snažne veze sa preko 100 najvećih proizvođača u zemlji i širom sveta tako da možemo da Vam obezbedimo bilo koji proizvod. I zbog tih snažnih poslovnih veza u mogućnosti smo da se izborimo za najbolju moguću cenu.


Kada budete sarađivali sa nama shvatićete tačno šta nas čini drugačijim od drugih.
Svako od Vas ima izbor, mi se nadamo da ćete odabrati Direct Advertising.

Naš posao u brojkama

proizvoda
0 +
godina sa Vama
0
zaposlenih
0 +
tržišta
0 +

Saradnja

Naš proizvodni pogon poseduje 104 mašine na 3500m2, imamo preko 50 zaposlenih, i spremni smo da odgovorimo na sve zahteve. Provereno najbolji kvalitet.

Pozovite nas
+381 24 567 906